Пиле кебап

Black Angel
Black Angel
Новак
15/04/2011
"Обичаме такива богати гозби - с крехко месце, плътен сос и зеленчуци. Обичаме ги!"
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо25 728
  • Преглеждания за месеца122
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото на парчета, овкусете го с малко сол, черен и червен пипер и го запържете в малко олио. Когато се запържи, добавете накълцаните на ситно лук, чесън и настъргания морков.

Оставете за кратко да се задушава и добавете киселите краставички. Щом зеленчуците омекнат добавете размитото във вода доматено пюре и оставете да къкри под капак. След малко добавете и виното и оставете да ври за около 15-20 минути.

След това овкусете със сол и останалите подправки на вкус и изцедете лимоновия сок. Размийте брашното в малко вода и го изсипете към пилешкия кебап, като разбърквате. Поднесете ястието, поръсено с магданоз.

Рейтинг

5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Танчетоо
Танчетоо
21.03.2014 13:10
Много ,благодаря за страхотно вкусната рецепта !!!
1
0
Анонимка
Анонимка
27.01.2014 19:13
Супер! стата перфектно!
1
0