Лесен сладкиш с круши

31/01/2016
Ваня  Величкова
отВаня ВеличковаПомощник Готвач627171
"Няма как да е по-лесен наистина "
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 661
  • Преглеждания за месеца63
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Плодовете се разполовяват. Нареждат се на разстояние в намазана с мазнина кръгла тава с разреза надолу.

Яйцата се разбиват със захарта. Прибавят се содата, бакпулверът, ванилията и накрая ‐ брашното.

Тестото се излива върху плодовете и се пече в умерена фурна, като се внимава, тъй като лесно прегаря отгоре. Сладкишът се изважда и още топъл, се обръща в тортена чиния.

Залива се със студения сок от компота и се оставя за няколко часа на хладно. След това се разрязва като торта, като върху всяко парче трябва да има круша или кайсия.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар