Домашно суши със сьомга
Domaći suši sa lososom
gotvach.bg»Рецепти»Риба»Суши»Домашно суши със сьомга

Домашно суши със сьомга

ИренаИрена
Новак
5161423
Домашно суши със сьомга
Снимка: Ирена
1 / 7
31/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
6
"Всеки може да стане истински майстор на сушито - само трябва да се престраши да опита"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварявам ориза до готовност във вода при съотношение 1:1, след като е готов го поръсвам с оризовия оцет и го оставям за малко да попие.

Нарязвам краставицата, моркова, рулцата от раци на тънки лентички. Постилам едно листо за суши върху дървена рогоска за суши, слагам малко от ориза и продуктите(ред краставица, ред сьомга, ред рулце от рак и краставица).

Може да се направят с различна плънка, като принципът е един и същ. Загъвам на руло, като леко намокрям края на листото, за да залепне. Режа с мокър нож. Сервирам със соев сос.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: