Класически телешки бургер

31/01/2016
Ваня  Величкова
отВаня ВеличковаПомощник Готвач627171
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 006
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете майонезата и смачкания чесън и ги приберете в хладилника. Загрейте скара или грил тиган.

Запечете филетата за около 5 минути от всяка страна. Запечете до златисто бекона. Сложете след това и питките, разрязани на половина.

Готовите хлебчета намажете с майонеза, сложете филето, сиренето бекона и зелена салата.

Отгоре поръсете с нарязано на кубчета мариновано цвекло и още от соса.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар