Тракийски гювеч

Тракийски гювеч

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9563k
Тракийски гювеч1 / 2
13/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне35 мин.
Готвене120 мин.
Общо155 мин.
Порции10
"Ако трябваше да си избираме най-любим гювеч, този определено щеше да попадне в топ 3"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на парчета и ги запържваме в олио.

Прибавяме нарязания лук и запържваме до златист цвят, прибавяме доматеното пюре, заливаме с виното и задушаваме на тих огън, добавяме и останалите подправки.

Сипваме сместа в гювеч и запичаме.

Малко преди да извадим гювеча чукваме яйцата отгоре, настъргваме кашкавал и отново запичаме. Поднасяме топло.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: