Бърз селски тутманик

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
7483k1k5k6
Бърз селски тутманик
Снимка: Джемиле Чешлиева
1 / 2
02/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти без маслото се разбъркват, докато се получи меко тесто.

Тестото се изсипва в намазнена тава и се боде цялата торта с вилица отгоре.

Селският тутманик се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна, докато порозовее. След като бъде готова, се маже отгоре с масло, докато още е топла, и се покрива, за да се задуши и омекне.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: