Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена риба»Печена скумрия на тиган със соев сос

Печена скумрия на тиган със соев сос

Печена скумрия на тиган със соев сос2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
50 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4
"Не ви трябват часове, за да си приготвите нещо толкова вкусно"

Необходими Продукти

  • скумрия - 4 бр.
  • соев сос
  • лимонов сок
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете скумрията и я осолете. Оставете я за около 15 мин., за да си поеме от солта. Измийте рибата и поръсете я със соев сос и я оставете да се маринова за около 20 мин.

Загрейте грил тигана. Наредете рибата и я изпечете от от двете страни до златисто.

Поръсете я с лимонов сок.

Гарнирайте печената риба с парченце лимон и подходяща гарнитура.

Печената скумрия на тиган със соев сос е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: