Пиле в йена с прясно мляко и розмарин

02/02/2016
Розалинда
отРозалиндаНовак2
Приготвяне10 мин.
Готвене120 мин.
Общо130 мин.
Порции5
  • Преглеждания общо901
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагате пилето в йена или по-дълбок гювеч. Заливате с прясното мляко и добавяте останалите подправки.

Пече се на 180 градуса, като фурната не бива да е загрята предварително.

Пече се под капак до разкапване на пилето. Накрая може да намажете с масло до получаване на хрупкава коричка и Воала!подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0

Коментари (2)

Илияна Димова
Често приготвям ястия в огнеупорен съд с капак във фурната, така ястието се готви , а аз си върша и друга работа
1
0
Илияна Димова
Много вкусно и бързо за приготвяне ястие
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв