Супа от лапад

Роси ТрифоноваРоси ТрифоноваДарт Вейдър90610322
14/05/2011
"Пролетна супичка за всички почитатели на леките ястия "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 426
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука и го запържете в 1-2 с.л. масло, след което добавете и накълцания чесън. Накълцайте лапада и го добавете към лука. Задушете за кратко и долейте гореща вода. Щом лапада уври, отделно запържете брашното с 2 с.л. масло, разредете запръжката с малко гореща вода и я долейте към супата.

Овкусете със сол и черен пипер и добавете фидето и доварете супата. По желание, преди да свалите супата от огъня, добавете и прясно мляко. Сварените яйца се натрошават и се добавят към супата заедно с наситнения магданоз. подобни рецепти тук

Рейтинг

5 5
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар