Гювеч по овчарски
Shepherd’s Clay Pot Stew

Гювеч по овчарски

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k6k
Гювеч по овчарски1 / 2
08/01/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции2-3
"Сега разбирате къде се крие тайната на дълголетието на овчарите"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът нарязваме на дребно, чушките на ивици и ги задушаваме в мазнината. Прибавяме доматите и задушаваме до изпаряване на водата.

Сваляме от огъня и разбъркваме с натрошеното сирене.

Сместа се изсипва в тавичка и поливаме с разбитите яйца и брашно. Поръсваме с магданоз и запичаме в умерено силна фурна.

Могат да се сложат и малко гъбки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: