Пастет от рибен хайвер

14/05/2011
"Страхотен рибен пастет, с който да похапнете сладко на филия или като мезе "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 615
  • Преглеждания за месеца179
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намокрете хляба и го отцедете добре. В буркан сложете наситнения лук, солта, лимоновия сок и хайвера и пасирайте. След това на тънка струя започнете да добавяте олиото при непрекъснато пасиране.

Сложете по-малко количество мазнина по желание. Разбитият рибен пастет се овкусява с накълцания магданоз и горчица и отново се пасира за кратко.подобни рецепти тук

5 4
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар