Пастет от рибен хайвер
Caviar Pâté
gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пастет»Пастет от рибен хайвер

Пастет от рибен хайвер

EfrosiaEfrosia
Джедай
9745k1122k
Пастет от рибен хайвер1 / 2
14/05/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
"Страхотен рибен пастет, с който да похапнете сладко на филия или като мезе"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Намокрете хляба и го отцедете добре. В буркан сложете наситнения лук, солта, лимоновия сок и хайвера и пасирайте. След това на тънка струя започнете да добавяте олиото при непрекъснато пасиране.

Сложете по-малко количество мазнина по желание. Разбитият рибен пастет се овкусява с накълцания магданоз и горчица и отново се пасира за кратко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
54
42
32
20
10
Дай твоята оценка: