Царевица с масло
Corn with Butter
gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Царевица с масло

Царевица с масло

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
3692k67k
Царевица с масло1 / 2
14/05/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене3 мин.
Общо13 мин.
Порции2
"Свежо предястие или гарнитура към пържола - изборът е изцяло ваш!"

Необходими Продукти

  • царевица - 300 - 400 г, сладка, от консерва
  • масло - 50 г краве
  • копър - 3 стръка пресен
  • чесън - 1/2 ч.л. на прах
  • сол
  • оцет - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отцедете царевицата от излишната течност, загрейте маслото в тиган и я изсипете. Оставете да се задушава с маслото и малко сол под капак за минута-две.

Махнете капака, добавете чесъна на прах и наситнения копър и разбъркайте за 30 секунди. Отнемете от котлона, а преди поднасяне полейте с оцета.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: