Торта с шоколадова глазура

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
7483k1k2k6
Торта с шоколадова глазура
Снимка: Джемиле Чешлиева
1 / 2
05/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции1

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Продуктите се разбъркват и се изсипват в намазнена тава. Пече се в умерена фурна.

В отделна тенджера се вари сиропът. Разбърква се, докато се разтопи захарта. Сиропът се оставя да изстине.

Когато е готова тортата, се залива с една купичка от сиропа, докато още е топла.

На водна баня се разтопява марципан и се маже обилно тортата отгоре и се покрива.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: