Торта с шоколадова глазура

Джемиле ЧешлиеваДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф748308266
05/02/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 035
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Продуктите се разбъркват и се изсипват в намазнена тава. Пече се в умерена фурна.

В отделна тенджера се вари сиропът. Разбърква се, докато се разтопи захарта. Сиропът се оставя да изстине.

Когато е готова тортата, се залива с една купичка от сиропа, докато още е топла.

На водна баня се разтопява марципан и се маже обилно тортата отгоре и се покрива.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар