Патладжани с орехи

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k3k9k
Патладжани с орехи1 / 2
21/10/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4-5

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрязваме патладжаните по дължина на 2, посоляваме ги и оставяме да се оцеди горчилката. Измиваме ги на чешмата и ги подсушаваме на салфетка.

Слагаме ги в тава поливаме ги със струйка мазнина и ги печем, докато омекнат. Изрязваме чест от меката част, която нарязваме на ситно, смесваме я с копъра, магданоза, риган, орехите, скълцания лук, доматено пюре и солта.

Връщаме да се запекат, като накрая може да сложим по тънко парче кашкавал върху всеки патладжан.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: