Шпикована свинска плешка

ГалинаГалина
Новак
102979
Шпикована свинска плешка1 / 6
09/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
110 мин.
Порции
5
"Всеки може да пече месо, но не всеки може да направи вкусна и крехка свинска плешка. Затова ви представяме тази уникално вкусна и изпитана рецепта. Върви с кана вино!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обработвате месото с подправките, оставяте го да престои в марината около един час.

След това правите с тънко ножче прорези и вкарвате чесана и моркова.

Слагате го в тава, доливате мазнина и малко вино. Покривате с фолио и печете.

Когато е почти готово, махате фолиото и го запичате. Поднася се с картофено пюре и лек сос за печено, а може и с гъбен сос.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: