gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Арпа фиде със свинско

Арпа фиде със свинско

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
9089k2k9k10
Арпа фиде със свинско
Снимка: Албена Асенова
1 / 3
11/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

В дълбок тиган запържваме месото, нарязано на късове. След това прибавяме нарязаните лук, морков и пиперки. Оставяме зеленчуците да се задушат при месото.

Когато променят цвета си, изсипваме арпа фидето и доливаме около 4 чаени чаши вода.

Оставяме сместа да кипне, намаляваме котлона и варим до готовност. Подправяме в същото време и със сол.

След като е готово ястието, го поръсваме с настърган пармезан. По желание може да се добави и магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: