Арпа фиде със свинско

11/02/2016
Албена
отАлбенаМастър Шеф63075620885
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 834
  • Преглеждания за месеца147
  • Преглеждания за седмицата54
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок тиган запържваме месото, нарязано на късове. След това прибавяме нарязаните лук, морков и пиперки. Оставяме зеленчуците да се задушат при месото.

Когато променят цвета си, изсипваме арпа фидето и доливаме около 4 чаени чаши вода.

Оставяме сместа да кипне, намаляваме котлона и варим до готовност. Подправяме в същото време и със сол.

След като е готово ястието, го поръсваме с настърган пармезан. По желание може да се добави и магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар