Яхния пиле с грах

Сия РибагинаСия Рибагина
Мастър Шеф
6957k2k8k5
Яхния пиле с грах
Снимка: Сия Рибагина
1 / 8
11/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции3
"Вкусна яхния с пилешко за цялото семейство, грабвайте вилиците и нападайте"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички подправки за бутчетата се смесват със зехтина и с получената смес се намазва месото, като хубаво се натрива с ръце.

Сложете ги в тава, сипете бульона и сложете в загрята фурна на 170 градуса да се поизпекат за около 40мин.

Наблюдавайте ги, ако се запекат отгоре покрийте тавата с алуминиево фолио.

Почистете и нарежете зеленчуците, извадете тавата с бутчетата и сложете граха заедно с течността от буркана, зеленчуците, доматите и подправете на вкус.

Покрийте тавата с фолио и сложете във фурната за 30 мин, след което махнете фолиото и печете още 10мин.

Накрая поръсете с магданоз или копър.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: