gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Пушено свинско филе с кашкавал

Пушено свинско филе с кашкавал

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9585k
Пушено свинско филе с кашкавал
Снимка: Севда Андреева
1 / 2
11/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
60 мин.
Порции
5
"Истината е, че повечето мъже искат да хапнат нещо солидно, иначе стават лесно раздразнителни и избухливи"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на тънки парчета, които леко начукваме и овкусяваме със сол и черен пипер. (Внимаваме със солта, защото пушеното филе е солено.)

Кашкавала нарязваме на подходящи по големина резени спрямо филето. Слагаме кашкавала между парчета от свинско месо, като редуваме филе, кашкавал, филе, кашкавал и пак филе.

Запържваме филетата в олиото от двете страни до зачервяване и леко разтичане на кашкавала и сервираме.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: