Кашкавал пане с шунка

11/02/2016
Анелия Терзиева
отАнелия ТерзиеваПомощник Готвач1446941
"По-различен прочит на любимия ни кашкавал пане - този път с плънка с шунка и яйца"
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
18 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо69 104
  • Преглеждания за месеца106
  • Преглеждания за седмицата25
  • Коментирана6 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена18

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За да остане стегнат при пърженето, поставяме кашкавала за около 30 мин. в камерата на хладилника.

Нарязваме го заедно с шунката на еднакви парчета, в този случай правоъгълни.

Между две парчета кашкавал се слага по едно парче шунка, като целта е да се получи нещо като сандвич с пълнеж.

Кашкавалените сандвичи се потапят първо в яйце, след това в брашно, отново яйце и накрая галета. Изпържват се в силно сгорещена мазнина и от двете страни.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

ПетяРВ
ПетяРВ
15.09.2016 16:49
Леле изглеждат страхотни! Браво! Гласувам с 5!
3
0
Ваня Георгиева
И аз я добавих в любими, страхотна рецепта скоро ще бъде опитана. Само при пърженето дано не се разместят парчетата.
0
0
Биляна Владова
много обичам да похапвам такъв кашкавал. жалко, че постя.
3
0

Виж всички коментари или напиши такъв