Свински пържоли с бяло вино и песто

14/02/2016
"Представяме ви тези лесни, крехки и сочни пържолки мариновани с вино и песто - вървят перфектно с чаша вино и любим човек"
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 710
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • пържоли - свински, без кост - 3 бр.
  • бяло вино - 1 ч.ч.
  • магданозено песто - 2 с.л.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете пържолите със сол и черен пипер. Намажете ги с магданозено песто от двете страни.

Покрийте ги с бяло вино и ги оставете около час, да си поемат от маринатата.

Маринованите пържоли изпечете на скара.

Поднесете с лимон и чаша вино.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар