Лесен пълнен шаран на баба
Lak punjeni šaran po bakinom receptu
gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пълнен Шаран»Лесен пълнен шаран на баба

Лесен пълнен шаран на баба

TopatoTopato
Дарт Вейдър
412131
Лесен пълнен шаран на баба1 / 3
14/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции6
"От кухнята на баба - най-вкусната рецепта за Никулденски шаран"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Орехите и лукът се нарязват на ситно, картофите на кубчета. Оризът се сварява.

Запържва се лука да омекне, прибавят се ориза, ядките, сол, копър (може чубрица или магданоз), червен пипер. Всичко се обърква и се пълни в шарана. Зашива се.

Слага се шарана в намаслена тава. Картофите се осоляват и поръсват с олио, след това се слагат от страни на шарана. Пече се до готовност. (^_^)

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: