Балканска плескавица

Балканска плескавица
Снимка: Веселина Константинова
1 / 2
16/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Порции3
"Имали сме късмет да се родим на Балканите, за да опитаме тази Балканска плескавица, а останалите - могат само да гледат и да преглъщат"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Обелете и нарежете лука.

Сложете го в блендер и го пасирайте.

Добавете го към каймата и чукнете яйцето.

Омесете каймата. Оформете 6 питки от каймата.

Нарежете булото на 6 парчета и завийте всяка питка.

Загрейте грил тигана, сипете олиото и запечете плескавиците от двете страни.

Поднесете с подходяща салата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: