Панирана сланина
Pohovana slanina

Панирана сланина

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k4k5019k
Панирана сланина1 / 2
27/05/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2-3
"Това непременно трябва да се опита, а притесненията за калориите да вървят по дяволите"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете предварително охладената сланина на парчета с дебелина около половин см. Отделете белтъците от жълтъците и разбийте белтъците на сняг с щипка сол. Смесете жълтъците с прясното мляко и брашното до получаване на гъста каша.

Объркайте белтъците внимателно в нея. Загрейте мазнина в тиган, оваляйте всяко парче сланина в брашно и след това в панировката и сложете да се изпържи равномерно.

Отцедете панираната сланина върху кухненска хартия. Поднесете с гарнитура от зеленчуци.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
56
41
32
20
10
Дай твоята оценка: