Пай с ябълки

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
7483k1k2k6
Пай с ябълки
Снимка: Джемиле Чешлиева
1 / 2
18/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции1
"Лесен пай с ябълки за малки, големи и още по-големи - май ви намерихме работа за този следобед"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се разбиват яйцата със захарта. Добавят се олиото, ванилията и орехите.

Рендосват се ябълките и постепенно се добавя брашното и се разбърква.

Изсипва се в намазнена тава и се пече в умерена фурна.

След като бъде готово, се залива със сироп от компот.

Изчаква се малко да попие, маже се с течен шоколад и се поръсва обилно с пудра захар.

Вместо течен шоколад може и някакво сладко да се използва.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: