Пукан чесън
Pečeni beli luk

Пукан чесън

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k14k5
Пукан чесън
Снимка: Зорица
1 / 3
19/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
10 мин.
Порции
4
"Разядка по селски - ще опитате ли с домашна ракийка или вино?"

Необходими Продукти

  • едър чесън - 2 глави
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Главата чесън се изронва на скилидки.

На нагорещена плоча се нареждат скилидките. Обръщат се по няколко пъти от всички страни.

Разядка и гарнитура най-вече за пържен или паниран дроб.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: