Гъбена каша със сметана и вино

КрасиКрасиНовак2312
20/02/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 001
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се нарязват на филийки и се прибавят към горещата вода и вино. Варят се около 20 мин.

В тенджера се запържва маслото и нарязаните скилидки чесън. Прибавя се и брашното.

Залива се с бульона от сварените гъби. Прибавя се сол, смлян чер пипер, чубричка и сметана.

След като поври около 5-6 мин., се прибавят и сварените гъби. Накрая се прибавя пресен /замразен/ копър или магданоз.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар