Домашни кори за лазаня
Domaće kore za lazanju
gotvach.bg»Рецепти»Паста»Лазаня»Домашни кори за лазаня

Домашни кори за лазаня

Домашни кори за лазаня
Снимка: Радомира Михайлова
1 / 3
21/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4-6
"Лазанята е най-вкусна, направена с домашни кори, ще се убедите сами"

Необходими Продукти

  • брашно - 300 г пресято
  • яйца - 3 бр. големи
  • сол - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

От продуктите си замесвате твърдо тесто, като първо разбивате яйцата със солта и после постепенно добавяте брашното.

Разделяте на 2 топки за по-лесно разточване. Корите трябва да са тънки.

Нарязвате според вкуса ви на квадрати или широки ленти. Кипвате вода и пускате в нея 2 щипки сол.

След това започвате да пускате парчетата кори на порции за по около 30 секунди!

След това ги слагате да се отцедят на решетка и да поизстинат. И вече може да пристъпите към приготвянето на лазанята!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: