Тас кебап със свинско

yoanayoana
Новак
135011148
Тас кебап със свинско1 / 11
07/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Като класическо произведение - всички сме го опитвали и всички с удоволствие ще хапнем пак от него"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се обезкостява, надребнява и запържва в мазнината заедно със скълцания лук.

Когато лукът промени цвета си, се слагат малко по малко доматеното пюре, брашното и червеният пипер.

Яденето се разрежда с бульон или вода, посолява се и се оставя да се готви на умерена температура. Когато омекне месото, се слагат черният пипер и бахарът.

Оризът се запържва в брашното и се добавя вода в съотношение 3 към 1. Кебапът се вари на тих огън до готовност.

Тас кебапът със свинско е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: