gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Дроб Сарма»Дроб сарма с пилешки дробчета

Дроб сарма с пилешки дробчета

Анелия ТерзиеваАнелия Терзиева
Готвач
2252k5836853
Дроб сарма с пилешки дробчета
Снимка: Анелия Терзиева
1 / 2
22/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
"Страхотна дроб сарма, лесно приготвена и бързо изядена"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържваме зеления лук и измития добре ориз. Овкусяваме с подправките.

Дробчетата измиваме добре и нарязваме на ситно. Запържваме ги в същата мазнина до златисто.

Смесваме добре всички продукти в тава, доливаме вода в зависимост от вида на ориза и печем до готовност.

Заливаме дроб сърмата със заливка от яйца, мляко и брашно и запичаме отново, докато се образува хубава коричка.

Може да поднесем с подлучено кисело мляко.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: