gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Дроб Сарма»Дроб сарма с пилешки дробчета

Дроб сарма с пилешки дробчета

Анелия ТерзиеваАнелия Терзиева
Готвач
2542k6512k3
Дроб сарма с пилешки дробчета
Снимка: Анелия Терзиева
1 / 3
22/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4
"Страхотна пилешка дроб сарма, лесно приготвена и бързо изядена"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържваме зеления лук и измития добре ориз. Овкусяваме с подправките.

Дробчетата измиваме добре и нарязваме на ситно. Запържваме ги в същата мазнина до златисто.

Смесваме добре всички продукти в тава, доливаме вода в зависимост от вида на ориза и печем до готовност.

Заливаме дроб сърмата със заливка от яйца, мляко и брашно и запичаме отново, докато се образува хубава коричка.

Може да поднесем пилешката дроб сарма с подлучено кисело мляко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: