Салата с прошуто и сурими

23/02/2016
Русиана Михайлова
отРусиана МихайловаПомощник Готвач211291
Приготвяне30 мин.
Готвене4 мин.
Общо34 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо403
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Салатата айсберг нарязваме както режем зеле за салата. Добавяме измитите и нарязани краставици и домати.

Добавя се скълцаният магданоз. Подправяме със сол, зехтин и лимон на вкус.

Разбъркваме добре и слагаме накъсаното на малки парченца прошуто. Предварително попареното в гореща вода сурими се нарязва на ситно и се добавя към останалите продукти за салатата.

Украсяваме с маслини и оставяме в хладилник за 10-15 минути.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар