Бабината селска агнешка дроб сарма

Adriyana - AdiAdriyana - Adi
Чирак
105
411
128
262
Бабината селска агнешка дроб сарма2 / 2
23/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Сготви60 мин.
Общо70 мин.
Порции8
"Баба готви най-добре! Това не го казваме напразно, просто тази селска агнешка дроб сарма е една от най-вкусните, които сме опитвали"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържваме почистените дреболии с нарязания лук. Добавяме ориза и 1.5 л вода. Овкусяваме с подправките и печем в загрята фурна.

Преди да махнем от огъня слагаме и ситно нарязаните магданоз и девесил.

Разбъркваме и запичаме.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: