gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Агнешко месо»Дроб Сарма»Бабината селска агнешка дроб сарма

Бабината селска агнешка дроб сарма

Adriyana - AdiAdriyana - Adi
Чирак
105428129555
Бабината селска агнешка дроб сарма
Снимка: Adriyana - Adi
1 / 2
08/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
70 мин.
Порции
8
"Баба готви най-добре! Това не го казваме напразно, просто тази селска агнешка дроб сарма е една от най-вкусните, които сме опитвали"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържваме почистените дреболии с нарязания лук. Добавяме ориза и 1.5 л вода.

Овкусяваме с подправките и печем в загрята фурна.

Преди да махнем от огъня слагаме и ситно нарязаните магданоз и девесил.

Разбъркваме и запичаме дроб сармата.

Бабинатата селска агнешка дроб сарма е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
52
40
30
20
11
Дай твоята оценка: