Бабината селска агнешка дроб сарма

23/02/2016
Adriyana - Adi
отAdriyana - AdiЧирак105113
"Баба готви най-добре! Това не го казваме напразно, просто тази селска агнешка дроб сарма е една от най-вкусните, които сме опитвали"
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
35 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо101 119
  • Преглеждания за месеца190
  • Преглеждания за седмицата45
  • Коментирана11 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена35

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържваме почистените дреболии с нарязания лук. Добавяме ориза и 1.5 л вода. Овкусяваме с подправките и печем в загрята фурна.

Преди да махнем от огъня слагаме и ситно нарязаните магданоз и девесил.

Разбъркваме и запичаме.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
23.02.2016 16:37
Бабите винаги глезят повече от майките - за това си мисля че все ще измислим как да ги глезим че да ни идват по-често на гости :)
11
0
Наталия Петрова
С нови моди като " горме " и ГМО , малко трудно...
6
1
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
23.02.2016 14:58
Дано и внуците ни казват така когато ние станем баби
3
2

Виж всички коментари или напиши такъв