Сочно пилешко с масло и гъби
Sočna piletina sa maslacem i pečurkama
gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Гъби в Масло»Сочно пилешко с масло и гъби

Сочно пилешко с масло и гъби

Сочно пилешко с масло и гъби
Снимка: Веселина Константинова
1 / 2
23/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2
"Днес ще ви изненадаме с това сочно пилешко с гъбки, което върви с чаша вино и компанията на близък човек"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 500 г
  • гъби - 6 - 7 бр.
  • масло - 100 г.
  • черен пипер
  • сол
  • розмарин
  • лимон - за гарниране
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете предварително пилешкото месо в херметическа тенджера.

Обезкостете го. Загрейте маслото в тиган и сложете пилешките парченца.

Добавете измитите и нарязани гъби. Пържете, като бъркате до получаване на златист загар.

Овкусете със сол, добавете черен пипер и розмарин.

Гарнирайте с лимон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: