gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Бисквитена Торта»Най-лесната, най-вкусната бисквитена торта

Най-лесната, най-вкусната бисквитена торта

Сия РибагинаСия Рибагина
Мастър Шеф
6957k2k8k5
Най-лесната, най-вкусната бисквитена торта
Снимка: Сия Рибагина
1 / 6
24/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Общо25 мин.
Порции6
"Нашата читателка Сия твърди, че това е най-лесната, най-бързата и най-вкусната бисквитена торта, която някога сте опитвали и се приготвя само за 15 минути. Ние сме склонни да и вярваме. Дали е наистина така? Преценете сами"

Необходими Продукти

  • бисквити - 3 пакета чаени (с дупки)
  • пудинг - 2 бр. шоколад без варене
  • пудинг - 1 бр. ванилия без варене
  • сладко от малини - 1 бурканче
  • прясно мляко - 1 литър
  • орехи - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете трите вида крем като използвате прясното мляко и следвате указанието на опаковката.

На дъното на тавичка или формата в която ще редите тортата сложете малко от ваниловия крем, наредете отгоре бисквитите една до друга.

Във отвора на всяка бисквита сложете по малко от сладкото. Сипете белия крем върху бисквитите, подравнете и наредете пак бисквити, следва отново сладко във всяка дупчица и отгоре сложете шоколадовия крем.

Процедурата се повтаря с последен ред бисквити, сладко и най-отгоре другия шоколадов крем.

За декорация отгоре може да сложите натрошени орехи, капчици от сладкото и да начупите от бисквитите ако са ви останали.

Сложете в хладилник да стегне за поне 6 часа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: