Сос песто с кедрови ядки

26/02/2016
"По аромата ще го познаете, а във вкуса ще се влюбите "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 537
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сосът се прави, като всички компоненти се миксират и се смелят в блендер или кухненски чопър.

Ако желаете вкуса на пестото да е по-наситен, изпечете ядките предварително във фурна или на сух тиган.

Бележка: Вместо кедрови ядки могат да се ползват белени слънчогледови семки или орехи.

Полученото песто може да се употребява при направата на бургери, пици, паста или други ястия.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар