gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Тирамису»Италианско домашно Тирамису

Италианско домашно Тирамису

Биляна ВладоваБиляна Владова
Иноватор
2061k3111k4
Италианско домашно Тирамису1 / 4
16/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
25 мин.
Порции
10
"Италианско тирамису, което за нула време може да се озове и във вашия хладилник"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кафето се сварява и се оставя да изстине. Жълтъците се разделят от белтъците и се разбиват до побеляване. Добавя се маскарпонето.

Белтъците и захарта се разбиват на сняг и се добавят към крема от маскарпоне. В кафето се потапят бишкотите, докато поемат хубаво и се подреждат в тавичка.

Отгоре се мажат с получения крем и така се редуват ред бишкоти, ред крем. След последният слой крем с помощта на цедка се поръсва с какао.

Тавичката с тирамисуто се покрива с фолио и се оставя в хладилник за поне 6-7 часа.

Италианското домашно Тирамису е готово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: