Пържен Зарган

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
3782k1k2k5
Пържен Зарган
Снимка: Ники
1 / 9
26/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"И баба знае да пържи цаца, но не сте яли истинско мезе за бира, ако не сте опитвали пържен зарган"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме рибата.

Осоляваме и оставяме в хладилник, докато загреем олиото в тигана.

Когато олиото е сгорещено, овалваме рибата в брашно и изпържваме.

Сервира се по желание с лимон или със сос за риба. Декорирайте в чиния.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: