Селски рибник с праз
Seoski ribnik sa prazilukom
gotvach.bg»Рецепти»Риба»Рибник»Селски рибник с праз

Селски рибник с праз

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k7k5
Селски рибник с праз
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 2
27/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции6
"А на село ако знаете какъв вкусен рибник правят - пръстите ще си оближете"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се изчиства и измива много добре. Нарязва се на шайби и се посолява.

Празът се нарязва на колелца и се изсипва във малка тава. Добавя се олиото и нарязания на ситно морков. Слагат се да се запържат леко във фурната, след което се изсипва и измития ориз. Връща се във фурната да се запържи и ориза.

Добавя се водата, черния пипер, червения пипер и отгоре се подреждат шайбите от скумрия.

Слагат се да се пече на 200 градуса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: