Хапки от заешко месо

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
85 мин.
Порции
4-6
"Парти предложение, на което ще отговорим с няколко бири и утвърдително кимане с глава"

Необходими Продукти

  • заешко месо - 1 кг обезкостено
  • яйца - 3 броя
  • галета
  • сол
  • черен пипер - на вкус
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • соев сос - 2 ч.л.
  • къри - 2 щипки
  • лимони - 1 брой
  • магданоз - няколко стръка пресен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете целия заек, обезкостете го и го нарежете на средни хапки. Овкусете ги в голяма купа със соевия сос, къри, сол, черен и червен пипер.

Оставете в хладилника да се овкусят за около час. Загрейте мазнина в тиган, оваляйте хапките последователно в галета, яйца, пак галета и завършете с яйца.

Хапките от заешко месо се пържат в доста мазнина и силно сгорещена, докато хванат златиста коричка. Поднесете заешките хапки с накължан магданоз и резени лимон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

reni
reni
Страхотно е
16.03.2013 12:16