Пилешки гърди в сос

29/02/2016
Джемиле Чешлиева
отДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф749308266
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 561
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките гърди се надробяват на парчета. Лукът и морковът се рендосват. В тиган се слага малко олио да загрее.

Добавят се лукът и морковите и се запържват за около 1-2 мин. След това се добавят гърдите и отново се запържват за около 2-3 мин.

Добавят се черен пипер, доматен сок, брашно, червен пипер, разбъркват се и се долива 1 в. ч. вода. Оставя се да заври до готовност.

Малко преди да се вдигне, от огъня се добавя вегета, оставя се да ври още 5 мин. След като се вдигне от котлона, се поръсва със сух магданоз. Ако е необходимо, се добавя сол.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар