gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Агнешко месо»Печено Агнешко»Агнешко печено с Гарам масала

Агнешко печено с Гарам масала

Мюрвет ЮсуфоваМюрвет Юсуфова
Чирак
4218850168
Агнешко печено с Гарам масала
Снимка: Мюрвет Юсуфова
1 / 2
02/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции8

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре агнешкото и го нарежете на 4 парчета.

Сложете го в тава, в която ще печете, посипете с подправките: Гарам масала, девесил, солта и олиото.

Разбъркайте добре, така че подправките да полепнат добре по месото.

Сипете водата и покрийте с алуминиево фолио.

Печете на 180-200 градуса за около 90 минути.

Добър апетит!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: