gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Пържола Българска планина

Пържола Българска планина

RenkataRenkata
Чирак
4128781386
Пържола Българска планина
Снимка: Renkata
1 / 2
03/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото, подсушаваме, разрязваме го на пържоли, след това ги начукваме. Овкусяваме ги със черен, червен пипер и сол.

Слагаме ги на намазнен грил тиган или скара. Печем до готовност, след това ги задушаваме, за да станат сочни и вкусни.

В чиния слагаме по една пържола, в/у нея редим резенчета доматки, наситнен магданоз и рендосано сирене - получаваме българския трибагреник.

За гарнитура по избор използваме пържени картофи, а за украса - чушле.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: