gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Сачове»Сач с три вида месо

Сач с три вида месо

Наталия ПетроваНаталия Петрова
Готвач
3532k9852k2
Сач с три вида месо
Снимка: Наталия Петрова
1 / 3
04/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4-5
"Ако не сте решили какво да си приготвите за хапване днес, този сач с 3 вида месо, чушки, яйца, зелен фасул и домати е перфектната гозба за вас"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на кубчета и към него се прибавят щипка сол и 1 с.л олио. Разбъркваме хубаво и слагаме в загретия глинен сач (сачът се слага на студен котлон, иначе ще се спука), често разбъркваме, за да не остане сурово месото.

Когато месото е полуготово, прибавяме и зеленчуците (зеленчуците също се почистват и нарязват на не много големи парчета), като белените чушки добавяме съвсем накрая.

Щом зеленчуците омекнат, добавяме сол, колкото е необходимо, поръсваме с щипка ронена чубрица разбъркваме още 1-2 минути, след което махаме сача от котлона и поръсваме настърган кашкавал.подобни рецепти

подобни рецепти
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: