Италианска кростата

05/03/2016
Мария
отМарияНовак15292
"Топ предложение от страна на италианските баби - класическа рецепта за кростата "
Приготвяне40 мин.
Готвене20 мин.
Общо60 мин.
Порции10 парчета
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 539
  • Преглеждания за месеца132
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • яйца - 1 бр.
  • масло - 150 г
  • захар - 150 г
  • брашно - 300 г
  • за намазване
  • конфитюр - или шоколад
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размекнатото масло и захарта се разбиват много добре.

Правим кладенче в брашното и чукваме яйцето, разбъркваме и постепенно прибавяме и подсладеното масло.

След като почине тестото, се разточва намазва се с конфитюр, украсява се по желание и се изпича.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар