gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Пай»Италианска кростата

Италианска кростата

МарияМария
Новак
161078484
05/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне40 мин.
Готвене20 мин.
Общо60 мин.
Порции10
"Топ предложение от страна на италианските баби - класическа рецепта за кростата"

Необходими Продукти

  • яйца - 1 бр.
  • масло - 150 г
  • захар - 150 г
  • брашно - 300 г
  • за намазване
  • конфитюр - или шоколад
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размекнатото масло и захарта се разбиват много добре.

Правим кладенче в брашното и чукваме яйцето, разбъркваме и постепенно прибавяме и подсладеното масло.

След като почине тестото, се разточва намазва се с конфитюр, украсява се кростатата по желание и се изпича.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: