Лесна бишкотена торта

Лесна бишкотена торта
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 3
09/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне40 мин.
Общо40 мин.
Порции5
"Вкусно, лесно и изненадващо предложение за празничен сладкиш"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В чашата прясно мляко и есенция ром сипваме захарта и разбъркваме да се разтопи. Всяка бишкота се топи в подсладеното прясно мляко и се нарежда на един ред една до друга.

Приготвя се крем от разбитата сладка сметана с две лъжици захар. Отделно се разбива заквасената сметана с останалата пудра захар, после двете се смесват.

Намазват се бишкотите с част от сметановия крем. Редим втори ред бишкоти, крем и трети ред бишкоти, като се завършва с крем.

Отгоре се поръсва с какао, като се очертава надпис 8 март и оставяме в хладилника да стегне, най-добре за една нощ. Бързо и вкусно за празника на жената!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: