gotvach.bg»Рецепти»Баница»Бирена пухкава баница

Бирена пухкава баница

Русиана МихайловаРусиана Михайлова
Помощник Готвач
2117063999201
Бирена пухкава баница
Снимка: Русиана Михайлова
1 / 4
09/03/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
65 мин.
Порции
8
"Днес ще ви представим тази невероятно пухкава и богата домашна бирена баница, която можете да си спретнете за закуска"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вземете 2 от корите и го поръсете с разтопено масло и добре натрошено сирене.

Намазнете тава и сложете корите в нея. Така процедирайте с всички кори. След това баницата се залива със заливката.

За да я приготвите, трябва да разбиете яйцата, а млякото да смесите със щипката сол и захар. Добавете към него яйцата, бирата и брашното. Разбъркайте до получаване на хубава консистенция.

Разрежете баницата и я залейте, разнасяйте сместа с въртеливи движения.

Поръсете с останалото масло и изпечете в умерено загрята фурна за 30-35 минути или докато се получи хубава златиста коричка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: