Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Свински език с чедър и кашкавал

Свински език с чедър и кашкавал

Aneliya ShishmanovaAneliya Shishmanova
Чирак
2518147
Свински език с чедър и кашкавал
Снимка: Aneliya Shishmanova
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
120 мин.
Порции
3-4
"Страхотна вкусотия, която направо се топи в устата"

Необходими Продукти

  • свински език - 1 кг или 5 бр.
  • кашкавал - 200 г
  • чедър - 3 бр.
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварявате свинските езици, аз използвам тенджера под налягане за 1 час, след като заври.

Изчаква се да поизстинат, но не напълно, обелват се.

Режат се на парчета, слага се чедърът на парченца, добавя се предварително настърганият кашкавал и се запича във фурна до желания цвят.

Да ви е сладко!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Pressy
Pressy
Ммммм...Изглежда невероятно! Браво !
13.03.2016 22:50