Език пане

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
2571k3766731
Език пане
Снимка: Лидия - Гери
1 / 2
10/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене140 мин.
Общо170 мин.
Порции1
"Тези вкусни панирани езичета много да изпият поне 2 кани вино"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа.

След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се обелва.

Нарязва се на парчета, посолява се и се панира последователно в брашно и разбити яйца.

Пържи се в сгорещено олио до зачервяване.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: