Пълнени люти чушлета със сирене

11/03/2016
Наталия Петрова
отНаталия ПетроваГотвач3536692582
"В Италия му викат антипасто, в Испания - тапас, а при нас на Балкани чисто и просто мезе"
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 610
  • Преглеждания за месеца107
  • Преглеждания за седмицата20
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушките се почистват като правим малка дупчица с помощта на ножче и махаме от вътре всички семенца.

В малка купа натрошаваме сиренето, слагаме млякото, майонезата, 2-3 скилидки чесън (пресован или нарязан на много ситно), щипка магданоз и 1 к.л. олио или зехтин.

С помощта на вилица хубаво разбъркваме всичко, за да не останат големи бучки сирене, след което с помощта на пош/шприц или малка лъжичка пълним чушлетата.

След като са готови, можем да ги приберем в хладилника и да съхраняваме 2-3 дни в подходящ съд.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Aneliya
Aneliya
26.10.2018 19:18
Станаха много вкусни и сместа за чушките се получи много добре. Аз ползвах 1 и половина скилитка чесън.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв