Раирани кренвирши

12/03/2016
Мария Георгиева
отМария ГеоргиеваЧирак5310053
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 593
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Правят се зигзагообразни прорези на кренвиршите.

Кашкавалът се нарязва на лентички, които се поставят в прорезите на кренвиршите.

Поръсват се с шарена сол.

Запичат се.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Гергана  Георгиева
Да,така е освен вкесно трябва да е и естетично
1
0
Гергана  Георгиева
Много са ефектни! И аз ги запичам така,но ги цепвам само от едната страна.Твоите са много по-интересни
1
0
Мария Георгиева
Да изглеждат по примамливо. Все пак първо окото се храни.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв